Photoshop art

45,0060,00

Een op maat gemaakt kunstwerk van jouw hond!

De mogelijkheden met Photoshop zijn eindeloos. Je kunt je honden samen laten poseren zoals Noah en Oni. Of wil jij liever jouw volwassen hond met zichzelf als pup op één foto vangen zoals Fynn? Je kunt iets toevoegen, zoals een bloemenkrans of juist voor een totaal andere achtergrond kiezen.

Vul zo uitgebreid mogelijk jouw wensen in en wij gaan voor je aan de slag. Na jouw goedkeuring ontvang je jouw kunstwerk binnen 4 weken gratis geleverd in een door jouw gekozen formaat. Daarnaast ontvang je het digitale bestand om te bewaren of bijvoorbeeld te gebruiken op social media.

Het eindresultaat is afhankelijk van de kwaliteit foto’s die jij levert. Zorg er dus altijd voor dat deze een zo hoog mogelijke resolutie hebben.
E-hondenschool gebruikt Epson Ultra Premium Luster Photo Paper. Dit papier van 0,25 mm dik zorgt ervoor dat de kleuren prachtig uitkomen, is licht glimmend en vingerafdruk resistent.

Na het bestellen kun je via WeTransfer je foto’s en wensen sturen naar info@e-hondenschool.nl. Na ontvangst gaan wij binnen 1 werkdag aan de slag om jouw kunstwerk te creëren.

Wissen
Artikelnummer: 6 Categorie:

Extra informatie

Formaat (cm)

21 x 30, 30 x 40, 50x 70