puppycursus

e-hondenschool

puppy
cursussen

de beste basis voor jou en je pup

een geweldige start voor een gelukkig leven samen

wat we samen gaan bereiken

met een pakket op maat

De eerste maanden in het leven van jouw pup hebben veel invloed op hoe hij/zij zich zal ontwikkelen tot volwassen hond. Een puppycursus geeft jullie de beste basis om een leven lang plezier te hebben met elkaar. Onze cursussen helpen jou om met een gerust gevoel even van huis te gaan, zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw puppy je huis gaat verbouwen. Samen zorgen we ervoor dat jouw pup leert bezoek netjes te begroeten en niet in handen te bijten. En natuurlijk gaan we ook aan de slag met socialisatie zodat jouw pup leert andere honden netjes te ontmoeten en uitgroeit tot een zelfverzekerde, sociale hond.

info

Academy

puppy
basispakket

Een puppycursus helemaal aangepast aan jou en je pup. zo leggen we de basis voor een hondenleven lang plezier met elkaar.

puppypower
pakket

het meest uitgebreide pakket dat we je te bieden hebben. je krijgt intensieve begeleiding en alle benodigdheden voor de beste start van jou en je pup.

puppy groepslessen

zodra de coronamaatregelen het toelaten starten we weer op onze overdekte locatie in Heeze (Noord Brabant). in kleine groepen en met veel persoonlijke aandacht.

E-hondenschool