groepslessen

e-hondenschool

groepslessen

unieke cursussen in groepsverband

leren en socialiseren met veel persoonlijke aandacht

start nieuwe cursussen

puppy & junior

Regelmatig starten er weer nieuwe groepslessen! Zo hebben we de puppycursus voor pups die voor het eerst op cursus gaan. Daarnaast start de juniorcursus voor honden t/m 1,5 jaar die al enige training gehad hebben en net een stapje verder zijn.

de puppycursus

een geweldige basis voor jou en je maatje

Vanaf juli 2021 lanceer ik samen met mijn collega Claire de nieuwe puppycursus 2.0! Dankzij deze samenwerking krijg jij nog meer persoonlijke aandacht en kennis. De groeplessen zullen gegeven worden op onze binnenlocatie in Heeze, Noord Brabant. Weer of geen weer, er kan dus altijd getraind worden.

De cursus bestaat uit 10 lessen waarin je leert over het gedrag van jouw hond en het aanleren van de basisoefeningen. Maar waar ook veel tijd is voor plezier en het creëren van de best mogelijke band met jouw pup.

Home 2

info

bestellen en bezorgen

info

de juniorcursus

om je basis te verstevigen

Naast de reguliere puppycursus hebben we ook de juniorcursus. Deze cursus is speciaal voor baasjes die de puntjes op de i willen zetten. Door corona hebben veel honden het afgelopen jaar weinig kunnen socialiseren. Tijdens deze cursus zullen we daar dus extra aandacht aan besteden. In 6 lessen ga je aan de slag met o.a. focusoefeningen, het nog beter/sneller uitvoeren van de oefeningen en het verder verstevigen van de band tussen jou en je hond.

jouw investering

voor deze cursussen

Voor de gehele puppycursus van 10 lessen is jouw investering €200,-. 

Voor de juniorcursus van 6 lessen is jouw investering €120.

Wil jij erbij zijn met jouw jonge hond? Klik dan op onderstaande knop om je aan te melden!

Academy