Agressie bij honden

e-hondenschool

agressie bij honden

agressie bij honden

ontspannen wandelen & bezoek kunnen ontvangen

waar ik jou bij kan helpen?

training op maat

Ga je niet meer met plezier naar buiten om te wandelen met je hond? Of durf je geen bezoek meer te ontvangen door het gedrag van je hond? Agressie bij honden kan het leven van jou en je hond behoorlijk beperken. Maar gelukkig is het mogelijk om weer samen te kunnen genieten van fijne wandelingen en sociale gelegenheden.

Als eerste gaan we samen op zoek naar de oorzaak van dit gedrag. Wanneer we begrijpen waarom jouw hond dit gedrag vertoont kunnen we aan de slag om jouw hond ander gedrag aan te leren en goede keuzes te maken. Dit gebeurt zonder dwang of druk maar op een manier waarop we ook de onderliggende emoties van jouw hond gaan veranderen.

Als baasje van een reactieve hond weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn. Maar je hoeft er niet alleen voor te staan. Ik ga actief met je aan de slag om niet alleen het leven van je hond makkelijker te maken, maar ook dat van jou!

uitvallende hond

wat we gaan bereiken

intake-gesprek

Intakegesprek aan huis voor jullie persoonlijke plan incl. de eerste tips zodat je direct aan de slag kunt.

4 coaching-sessies

Tijdens de sessies krijg je alle tools om jouw hond nieuw gedrag aan te leren en zelf trainingssituaties op te zetten. Ook gaan we natuurlijk het geleerde in de praktijk brengen.

1 workshop of groepsles

Wanneer je hond er klaar voor is is het mogelijk deel te nemen aan een van de socialisatielessen. Wanneer je hond dit niet prettig vindt ontvang je een privé workshop naar keuze zoals hersenwerk of speuren.

video ondersteuning

Je ontvangt video's over overprikkeling en met focusoefeningen om thuis zelf aan de slag te gaan.

belonings-snacks

De allerlekkerste snacks waar jouw hond graag zijn best voor doet.

support

Tot 6 maanden na het traject kun je al je vragen via telefoon of e-mail stellen. Je krijgt dan altijd binnen 1 werkdag reactie.

jouw investering

voor meer ontspanning voor jou en je hond

Je kunt deze week nog de eerste stappen gaan zetten naar een nog gelukkiger leven samen met je hond voor €450.

hondentraining in Eindhoven