About

marloes van der velden

About

over mij

Mijn naam is Marloes van der Velden, 33 jaar en geboren en getogen in Noord-Brabant. Mijn passie voor honden begon al op jonge leeftijd en na met alle honden in de buurt te hebben gewandeld kreeg ik, na lang zeuren, op mijn twaalfde mijn eerste hond. King, een ontzettend eigenwijze maar leergierige spaniel.
Op mijn 16e wist ik al dat ik met honden wilde werken en begon ik aan de opleiding Diermanagement. Op mijn 17e vloog ik voor het eerst naar de USA met 6 politiehonden in het ruim en op mijn 19e mocht ik naar Ierland vertrekken om blindengeleidehonden te trainen. In dat jaar behaalde ik ook mijn diploma tot Kynologisch Instructeur bij de Martin Gaus Academie.
Ook kreeg ik er nog een maatje bij, mijn Berner Sennen Noah, die twaalf jaar lang mij steun en toeverlaat zou worden.

In de jaren erna ben ik mijn kennis gaan uitbreiden op het gebied van honden, onder andere als dierenartsassistente, voedingsdeskundige en trainer van asielhonden. Ook ben ik inmiddels gediplomeerd coach en heb ik mijn praktijk Innernoah opgezet om mensen met behulp van honden en paarden te coachen.

Noah en King zijn er inmiddels niet meer maar gelukkig heb ik een nieuw vriendinnetje gevonden in mijn Duitse herder Oni.

E-hondenschool is uiteindelijk mijn manier geworden om bij te dragen aan kennis over honden en hun gedrag en coaching en positieve training beschikbaar te maken voor iedereen.

waar kan ik jou mee helpen?

neem contact op

Kunnen jij en je hond wel wat hulp gebruiken? En wil je graag coaching op maat? Coaching is zowel online als offline beschikbaar, of een combinatie daarvan. Stuur me een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op!