About

About

over mij

Als geboren en getogen Brabantse zat de passie voor honden bij mij er al vroeg in. Na de middelbare school wist ik het zeker: hier wilde ik mijn werk van maken! Op mijn 18e behaalde ik dan ook mijn diploma voor Kynologisch Instructeur bij de Martin Gaus Academie.

In de jaren erna was ik trainde ik onder andere politie-, hulp- en asielhonden in binnen- en buitenland. Daarnaast bleef ik mij ontwikkelen op het gebied van hondengedrag, -gezondheid en -voeding. 

In die jaren werd mij steeds vaker duidelijk hoe hondenbaasjes en hun viervoeters met elkaar verbonden zijn. Sommige van de belangrijkste lessen in mijn leven mocht ik leren van mijn eigen honden. Toch kwam ik erachter dat er bij veel hondenscholen veel aandacht is voor het gedrag van de hond, maar weinig aandacht voor de baasjes. Terwijl er zoveel emoties bij komen kijken wanneer jouw hond “probleemgedrag” vertoont, of zelfs bij het opvoeden van jouw pup. Jij en je hond zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de emoties van de één hebben direct invloed op de ander. 
Dit was voor mij de belangrijkste reden om mij naast het gedrag van honden ook in de menselijke psychologie te gaan verdiepen. Na het afronden van mijn coachopleiding heeft mijn hondenschool dan ook een nieuwe vorm gekregen. Tijdens mijn lessen staan jij en je hond centraal, met aandacht voor het welzijn van jullie beiden. Jullie zijn immers uniek! Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jullie als team.

E-hondenschool is uiteindelijk mijn manier geworden om bij te dragen aan kennis over honden en hun gedrag en coaching en positieve training beschikbaar te maken voor iedereen.één

waar kan ik jou mee helpen?

neem contact op

Kunnen jij en je hond wel wat hulp gebruiken? En wil je graag coaching op maat? Coaching is zowel online als offline beschikbaar, of een combinatie daarvan. Stuur me een berichtje en ik neem z.s.m. contact met je op!